Barion Pixel

Foglalás menete

Kedves érdeklődők, jövőbeli vendégeink!

Üdvözöljük a Glamp-Inn Kapolcs oldalán.
A bérelhető sátrak illetve sátorhelyek foglalásának menete a következő:

1. Főoldalunkon vagy a Bérlés menüpontban válassza ki a bérelni kívánt szállás típusát, a bejelentkezés és kijelentkezés időpontját, a vendégek számát. Egyszerre több egységet is lehetőség van foglalni és egységenként külön megadni a személyek számát. Telepített sátrak esetén a minimum foglalható éjszakák száma 2.

2. Továbbkattintva az Ön által kiválasztott paraméterek alapján az adott időszakra elérhető szállástípus jelenik meg. Sátorhelynél lehetőség van extra sátorhely bérlésére is, ha 1-2 fő esetén 4 személyes vagy annál nagyobb sátorral érkezik, illetve 3-4 fő esetén pedig 6 személyes sátorral érkezne.

3. Kiválasztva a megfelelő szállást és továbblépve megadhatja a kívánt plusz opciókat illetve jelezheti a parkolási szándékát. A glamping sátrak esetében a bérleti díj egy gépjármű parkolásának árát már tartalmazza, így csak a plusz parkolási igényt kell jelezni. Motorkerékpárral a parkolás térítésmentes. Adatai és email címe megadásával zárul a foglalás folyamata.

4. A foglalás befejeztével emailben visszaigazolást küldünk, illetve a végösszeg 30% -áról díjbekérőt állítunk ki.

5. Amennyiben a foglalást követő 3 munkanapon belül a foglaló átutalása nem érkezik be a számlánkra, a foglalást töröljük. A függő foglalásokról figyelmeztető emailt küldünk, a harmadik figyelmeztetés után további értesítés nélkül a foglalást töröljük.

6. A fizetés beérkezése után visszaigazolást küldünk, valamint kiállítjuk az előleg számlát, amit bejelentkezéskor kérünk bemutatni.

7. A foglalás lemondása: foglalót visszafizetni nem áll módunkban, de amennyiben foglalását az érkezése előtt legalább 14 nappal törli, a foglaló összegét egy éven belül felhasználhatja. 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló teljes egészében elvész.

Várunk mindenkit szeretettel, töltsük együtt a nyarat!

Üdvözlettel,

a Glamp-Inn Kapolcs csapata